Не для себе — для інших

· 4 коментарів

Нема, мабуть, для блогера більшого задоволення, ніж отримувати нові коментарі. Думаю, відсотків 80 блогерів зі мною погодяться. Коментарі розуміють як сигнал про те, що написане усвідомлено прочитали і час та зусилля автора виявилися витраченими недаремно. Що запис виявився хоч для когось цікавим і корисним. В усній розмові якось не так сильно відчутно, чи слухач уважний чи ні.

Одним із найяскравіших образів минулого року для мене була історія життя одного спамера — Еда. Ед за 5 років діяльності вивчив усі «тонкощі» розсилки спаму і заробив мільйони, але не став щасливим. Тоді він покинув спамерство.

Тільки коли людина робить щось із думкою про інших, праця дає довготривалий результат: для працюючого моральне задоволення і хорошу репутацію, а для споживача якісний продукт і доброзичливе ставлення.

Тож дякую за те, що ви мене читаєте!

Категорія: Блоги

Коментарі (4)RSS-стрічка коментарів

  1. IT weblog коментує:

    Один в московії теж спамом заробляв… Пришибли в під’їзді, так щасливим і не став…

  2. letrodectus коментує:

    залюбки читаємо! можливо не часто коментуємо, але читаємо завжди :)

  3. jarofed коментує:

    letrodectus права. Читаємо з радістю та задоволенням! :)

  4. podarok коментує:

    ти диви.. одні підлизи в коментарях… 8)

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теги та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>