Реліз теми FireFly 0.3.1

· 2 коментарів

Доробив тему FireFly до стану, коли її вже можна без сорому пропонувати іншим. Але ще є трохи багів. Найжахливіший: неможливість додати в меню більше елементів, ніж на один рядок.

Тема досі в неспішній, але постійній розробці і я маю на меті потрапити до wordpress.org. Ознайомившись із списком вимог, які потрібні для цього, я трохи мммм… задумався, але зробити це можна і треба.

Посилання
  1. Сторінка на Google Code
  2. Пряме посилання на завантаження FireFly 0.3.1
Категорія: Створення блогу

Коментарі (2)RSS-стрічка коментарів

  1. mr.psiho коментує:

    Версія 0.3.1 якась дуже низька.. як ти визначаєш оті соті?

    Не замрочуйся, що меню тільки на один рядок. У величезної к-сті так само з менюшкою. Просто порадив би зробити можливість багаторівневості, тоді як треба додати більше сторінок, то їх легко можна зробити дочірними чи одразу ставити на другий рівень.

    • chugylo коментує:

      Я забув додати скріншот у 0.3. :) Третьої цифри не має бути, зазвичай. Щодо другої цифри, то може й справді слід було почати нумерувати десь із 0.5. А 0 (а не 1) — це вже справа смаку, у даному випадку, мого. :)

      Багаторівневе меню уже давно в плані.

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

*

Можна використовувати XHTML теги та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>